Mail från rallyledningen:

Post date: Aug 15, 2016 1:54:27 PM

Nu har rallyledningen för höstrallyt 2016 skickat ut ett allmänt mail till alla rallyintresserade. Om du har åkt rally tidigare och är med i ett rallylag, så ska någon i ditt lag redan fått detta mail. Om så inte är fallet, eller om du vill vara med på mail-listan, meddela oss på rebusrally.se.

Här är mailet:

----------------------------------------------------

From: Mattias Nylén

Sent: Thursday, August 11, 2016 8:48 PM

Subject: Dags för Rebusrally i Linköping hösten 2016!!

Hej!

Nu är det dags att börja planera inför höstens höjdpunkt. Lördagen den 1 oktober är det Rebusrally i Linköping!

"Rebusrally?", säger någon. Många av er som får mejlet är väl förtrogna med denna den ädlaste form av kombinationen Östergötländsk sightseeing och hjärnskrynklande, men för eventuella fundersamma rekommenderas www.rebusrally.se som kan berätta mer.

Läggarlaget "1 till 2 till" önskar er varmt välkomna. Planeringen av höstrallyt pågår för fullt och vi kan redan nu utlova en fantastisk tävling med god stämning i bussen/bilen, strålande väder, härliga vyer längs rallyvägen, god matsäck samt en härlig rallysexa som avslutning där hurranden, grymtanden, aha-ande samt i ett anfall av imponerande avund när festgrannen berättar att hen minsann löste den där omöjliga rebusen osedvanligt höjda ögonbryn kommer att avlösa varandra i en aldrig sinande ström. Precis som vanligt med andra ord när det är rebusrally!

Inkom med er anmälan senast lördagen den 17 september, länk till anmälan samt kontaktinformation vid frågor finns som vanligt via www.rebusrally.se (den otålige kan gå direkt till http://linht16.rebusrally.se/ )

Med de allra bästa av hälsningar! Välkomna! Hurra!

/Rebusrallylaget 1 till 2 till och dess (sannolikt av misstag) utsedda talesperson Mattias