Rebusrallyt i Linköping

VÄLKOMMEN... till rebusrallyts hemvist på internet. Här är det tänkt att alla, så väl nybörjare som gamla rallyrävar, ska kunna hitta all information de kan tänkas vilja ha om rebusrallyt i Linköping.
De här sidorna fungerar allra bäst på stor skärm. På liten skärm kan du visa/dölja sidofältet med mer info genom en knapp längst upp till vänster.

Nästa rally: Rallylaget "Ibsens kusiner" arrangerar nästa ordinarie rebusrally, lördagen den 8 maj 2021. Mer information finns på deras hemsida.

Senaste rallyt: Det senaste rebusrallyt i Linköping arrangerades lördagen den 12 september 2020 av laget "Sötgötarna".

Rallyt kunde genomföras fysiskt som ett ordinarie rally, men med vissa förhållningsregler pga corona-pandemin. 16 lag deltog, varav 3 st. definierades som blåbärslag (nybörjare). Laget "Enar Åkered" vann rallyt, men har frisläng, så nästa rallys arrangörer är "Ibsens kusiner".

> Resultat och facit höstrallyt 2020

Nyheter och meddelanden

  • Resultat Höstrallyt 2020: Höstrallyt 2020 ägde rum lördag 12 september. Här kommer en sammanfattning av resultatet.Hela resultatredovisningen finns här: http://sotgotarna.ddns.net/ht2020 Facit till alla pyssel finns på Google Drive ...
    Inlagd 13 sep. 2020 06:26 av Thomas Michanek
  • Corona-anpassat höstrally: Höstrallyt 2020 kommer att avgöras lördag 12 september som ett ordinarie, fysiskt rally, men rallyledningen har aviserat följande restriktioner och anpassningar:Alla deltagande lag uppmanas att bara umgås inom respektive ...
    Inlagd 27 aug. 2020 08:09 av Thomas Michanek
Visar inlägg 1 - 2 av 37. Visa mer »
Kartmätning:
Stilsatsning:
Lunchkontroll:
Rallysexa:
Rallyresultat:

Vad är ett rebusrally?

Ett rebusrally har beskrivits som fullkontakt-Trivial Pursuit, kombinerat med en japansk game show. Eller som att uppleva natur och kultur i en automobur. Eller som världens långsammaste rally utan noter, men med musik och stil. Förbaskat roligt är det i alla fall!

Rebusrallyt går ut på att man samlar ihop ett gäng glada människor och knökar in dem, karta, matsäck, uppslagsverk, miniräknare, formelsamling, papper, penna med mera i en personbil eller minibuss. Sen gäller det att hitta runt en bana på småvägarna i Östergötland genom att lösa rebusar och andra klurigheter. Först i mål är inte säkert vinnaren, det avgörs genom prickbelastning och avslöjas inte förrän på kvällens rallysexa!

Rebusrallyt i Linköping är skapat av studenter vid Linköpings Universitet, men det är öppet för alla (studenter, alumner, lärare, barn, ja till och med vanliga människor) som vill få en rolig och oförglömlig dag. Rebusrallyt äger rum på en lördag, två gånger per år (normalt i april/maj och september/oktober).

Rebusrally kör man bland annat i Linköping, Stockholm, Göteborg samt Uppsala. Den här sidan beskriver Rebusrallyt i Linköping. Läs mer om rallyt genom länkarna i vänsterkanten.

Har du frågor?

  • För allmänna frågor om rebusrallyt, skicka epost till oss eller besök vår Facebook-sida och ställ frågan där.
  • För specifika frågor om nästa rally, t.ex. om anmälan, tider eller kostnader, gå till arrangörens hemsida för kontaktinformation.Comments