Rebusrallyt i Linköping

VÄLKOMMEN... till rebusrallyts hemvist på internet. Här är det tänkt att alla, så väl nybörjare som gamla rallyrävar, ska kunna hitta all information de kan tänkas vilja ha om rebusrallyt i Linköping.
De här sidorna fungerar allra bäst på stor skärm. På liten skärm kan du visa/dölja sidofältet med mer info genom en knapp längst upp till vänster.

Nästa rally: Rallylaget "Sötgötarna" arrangerar nästa rebusrally, lördag 9 maj 2020. Mer info finns på Sötgötarnas hemsida. Notera också infon om corona under "Nyheter och meddelanden" längre ner på sidan.

Senaste rallyt: Det senaste rallyt arrangerades lördagen den 21 september 2019 av laget "Enar Åkered".

Laget "Trial & Error" vann rallyt, men har frisläng. Arrangörer av nästa rally är därför laget "Sötgötarna", som kom på andra plats. Av 19 deltagande lag var 2 st. blåbärslag (majoriteten nybörjare).

> Sammanfattning av resultaten

Nyheter och meddelanden

  • Info om corona-situationen: Rallyläggarna Sötgötarna meddelar följande angående vårrallyt 9 maj: "Vi är väl medvetna om den rådande pandemin men hoppas att yttre förutsättningar och intresset från rallylagen finns för att kunna genomföra ...
    Inlagd 26 mars 2020 14:24 av Thomas Michanek
  • Resultat höstrallyt 2019: Höstrallyt 2019 ägde rum lördag 21 september. Här kommer en sammanfattning av resultatet. 1. Trial & Error: 26 prickar2. Sötgötarna: 58 prickar3. Katlas Kompisar: 92 prickar4. Webus Express ...
    Inlagd 22 sep. 2019 13:28 av Thomas Michanek
Visar inlägg 1 - 2 av 32. Visa mer »
Kartmätning:
Stilsatsning:
Lunchkontroll:
Rallysexa:
Rallyresultat:

Vad är ett rebusrally?

Ett rebusrally har beskrivits som fullkontakt-Trivial Pursuit, kombinerat med en japansk game show. Eller som att uppleva natur och kultur i en automobur. Eller som världens långsammaste rally utan noter, men med musik och stil. Förbaskat roligt är det i alla fall!

Rebusrallyt går ut på att man samlar ihop ett gäng glada människor och knökar in dem, karta, matsäck, uppslagsverk, miniräknare, formelsamling, papper, penna med mera i en personbil eller minibuss. Sen gäller det att hitta runt en bana på småvägarna i Östergötland genom att lösa rebusar och andra klurigheter. Först i mål är inte säkert vinnaren, det avgörs genom prickbelastning och avslöjas inte förrän på kvällens rallysexa!

Rebusrallyt i Linköping är skapat av studenter vid Linköpings Universitet, men det är öppet för alla (studenter, alumner, lärare, barn, ja till och med vanliga människor) som vill få en rolig och oförglömlig dag. Rebusrallyt äger rum på en lördag, två gånger per år (normalt i april/maj och september/oktober).

Rebusrally kör man bland annat i Linköping, Stockholm, Göteborg samt Uppsala. Den här sidan beskriver Rebusrallyt i Linköping. Läs mer om rallyt genom länkarna i vänsterkanten.

Har du frågor?

  • För allmänna frågor om rebusrallyt, skicka epost till oss eller besök vår Facebook-sida och ställ frågan där.
  • För specifika frågor om nästa rally, t.ex. om anmälan, tider eller kostnader, gå till arrangörens hemsida för kontaktinformation.Comments