Rebusrallyt i Linköping

Nästa rally

VÄLKOMMEN...

Senaste rallyt

Rallylaget Risk för dåligt väglag arrangerar nästa rally, lördag 7 oktober 2017.
Mer information om nästa rally finns på rallyledningens hemsida.

Vill du prova på?

...till rebusrallyts hemvist på internet. Här är det tänkt att alla, så väl nybörjare som gamla rallyrävar, ska kunna hitta all information de kan tänkas vilja ha om rebusrallyt i Linköping.

Det senaste rallyt arrangerades lördagen den 6 maj 2017 av laget "Ibsens kusiner".

Laget "1 till 2 till" vann rallyt med 1 pricks marginal, men har frisläng. Arrangörer av nästa rally är därför "Risk för dåligt väglag". Av 18 deltagande lag var 4 st. nybörjarlag.

Nyheter och meddelanden

  • Höstrallyt 2017 på nätet: Nu finns en hemsida för höstrallyt 2017: http://linht17.rebusrally.seDär finns bl.a. listan av anmälda lag och en länk för att anmäla lag.Sedan tidigare finns också ...
    Inlagd 26 aug. 2017 12:19 av Thomas Michanek
  • Resultat vårrallyt 2017: Vårrallyt 2017 ägde rum lördag 6 maj. Här är en sammanfattning av resultatet. Hela resultatpresentationen och alla pyssel finns här: http://linvt17.rebusrally.se/  Prislistan: Vinnare (Färstapriset):  1 till 2 ...
    Inlagd 9 maj 2017 07:32 av Thomas Michanek
Visar inlägg 1 - 2 av 19. Visa mer »
Kartmätning:
Stilsatsning:
Lunchkontroll:
Rallysexa:
Rallyresultat:

Vad är ett rebusrally?

Ett rebusrally har beskrivits som fullkontakt-Trivial Pursuit, kombinerat med en japansk game show. Eller som att uppleva natur och kultur i en automobur. Eller som världens långsammaste rally utan noter, men med musik och stil. Förbaskat roligt är det i alla fall!

Rebusrallyt går ut på att man samlar ihop ett gäng glada människor och knökar in dem, karta, matsäck, uppslagsverk, miniräknare, formelsamling, papper, penna med mera i en personbil eller minibuss. Sen gäller det att hitta runt en bana på småvägarna i Östergötland genom att lösa rebusar och andra klurigheter. Först i mål är inte säkert vinnaren, det avgörs genom prickbelastning och avslöjas inte förrän på kvällens rallysexa!

Rebusrallyt i Linköping är skapat av studenter vid Linköpings Universitet, men det är öppet för alla (studenter, alumner, lärare, barn, ja till och med vanliga människor) som vill få en rolig och oförglömlig dag. Rebusrallyt äger rum på en lördag, två gånger per år (normalt i april/maj och september/oktober).

Rebusrally kör man bland annat i Linköping, Stockholm, Göteborg samt Uppsala. Den här sidan beskriver Rebusrallyt i Linköping. Läs mer om rallyt genom länkarna i vänsterkanten.

Har du frågor?

  • För allmänna frågor om rebusrallyt, skicka epost till oss eller besök vår Facebook-sida och ställ frågan där.
  • För specifika frågor om nästa rally, t.ex. om anmälan, tider eller kostnader, gå till arrangörens hemsida för kontaktinformation.Comments